INTUITÍV ZENDALA

Rajzolj Zendalát! - Workshop

Zendala az inspiratív művészet


Szoktál firkálni? Szeretsz színezni? Érdekel, hogy hogyan lehet firka-mandalát készíteni? Akkor gyere el és kapcsolódj ki ezen a remek foglalkozáson. Készíts egyedi képeket és fesd ki magadból a feszültséget.

Zendala a Mandala kistestvére. A zen jelentése: befelé fordulás, önmagunkba mélyedés a meditáció és a rajz kombinációja. Ez egy absztrakt művészeti miniatűr munka, amelyet mintákból készítünk, amelyek nem rendelkeznek szemantikai terheléssel. 

Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. Ezt nevezik flow élménynek.

A Zendala  módszerrel szép képeket készíthetünk ismétlődő mintákból. A rajzolás folyamata mókás, megnyugtató, és csaknem mindenki képes ezen képek elkészítésére. A módszer növeli a koncentrációs képességet és a kreativitást, továbbá művészi elégedettséget nyújt és ugyancsak jó hatással van a személyes - mentális - jólétre.

A foglalkozást Carla Galli, - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach irányítja, a festészettechnikai részt Gebler kitti, visual artist vezeti.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

  1. február 8.
  2. február 15.
  3. március 22.
  4. április 11.
  5. május 10.
  6. május 31.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

ÉLMÉNYFESTÉS - FESTŐISKOLA - LIFECOACHING - MANADALA THERAPY - ZENDALA