Lifecoaching + művészet = CoachArt*

Az inspiratív Zendala, a Mandala Therapy és a CoachArt* workshop  egyedülálló, interaktív programok, ahol a mentális coaching, a festészeti technikák, a Mandala festés és a Zendala rajzolás gyakorlatának eredményeként, minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható a legtöbb életvezetési, lelki, szellemi probléma.

Az egész napos CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

A CoachArt* a Carla Galli Akadémia által kifejlesztett levédett program, mely csak nálunk érhető el.  

Kattints a képre és tudj meg többet CoachArt workshopjainkról! 

Ha az alkotás, a kreativitás vonz, akkor ismerd meg festészeti programjainkat!

A CoachArt Festőiskola és az Élményfestés azért jött létre, hogy segítsen a festés varázslatos világában eligazodni azoknak a lelkes hobbifestőknek, akik nem művészeti pályára készülnek, hanem egyszerűen csak alkotni szeretnének és  kreatív élményeket megélni. A Festőiskolában átvesszük a festészettechnikai alapokat, az Élményfestő workshopjainkon egy festészeti vezető segítségével, lépésről lépésre megfestünk egy képet.

Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak, és tudat alatt munkálkodnak, anélkül, hogy azzal tisztában lennénk.  

A művészet eszközeivel megismerhetünk egy új világot magunkban, felszínre kerültnek a tudatalattinkban rekedt vágyaink. Nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy átéld a festészet lélekmelegítő hatását.

Készen állsz kinyitni e csodás világ kapuját? Nem kell mást tenned, csak ragadj ecsetet és fesd magad boldoggá!

Mi segítünk:

  1. Lépésről lépésre elkészítjük veled az adott festményt. 
  2. Mindenki személyre szabott segítséget kap.
  3. Profi művész vezeti a workshopot, aki bevezet a festészet kulisszatitkaiba, és kihozza mindenkiből a maximumot.

Gyere, és próbáld ki! Neked is jár 3 óra "ÉN-IDŐ"!...vagy lepd meg szeretteidet egy élményfestéssel!

ÉLMÉNYFESTÉS - FESTŐISKOLA - LIFECOACHING - MANADALA THERAPY - ZENDALA