Szeretnéd egy fontos eseményre egészen egyedi és különleges kreatív élménnyel meglepni szeretteidet vagy magadat?

Az egész napos CoachArt workshop igazán jó lehetőség!

Kettő az egyben! 

Lifecoaching+Élményfestés

3 különböző tematikájú CoachArt workshop ajándékkártyánkkal izgalmas és lélekfrissítő, kreatív önismereti utazásra válthatsz jegyet, melynek délutáni levezetése egy szuper élményfestés. Válaszd ki a neked tetsző  ajándékkártyát, melyet névre szólóan fogsz megkapni!  

Az egész napos program ára:

19800 Ft

Rajzolj Zendalát! - Workshop

Zendala az inspiratív művészet


Szoktál firkálni? Szeretsz színezni? Érdekel, hogy hogyan lehet firka-mandalát készíteni? Akkor gyere el és kapcsolódj ki ezen a remek foglalkozáson. Készíts egyedi képeket és fesd ki magadból a feszültséget.

Zendala a Mandala kistestvére. A zen jelentése: befelé fordulás, önmagunkba mélyedés a meditáció és a rajz kombinációja. Ez egy absztrakt művészeti miniatűr munka, amelyet mintákból készítünk, amelyek nem rendelkeznek szemantikai terheléssel. 

Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. Ezt nevezik flow élménynek.

A Zendala  módszerrel szép képeket készíthetünk ismétlődő mintákból. A rajzolás folyamata mókás, megnyugtató, és csaknem mindenki képes ezen képek elkészítésére. A módszer növeli a koncentrációs képességet és a kreativitást, továbbá művészi elégedettséget nyújt és ugyancsak jó hatással van a személyes - mentális - jólétre.

A foglalkozást Carla Galli, - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach irányítja, a festészettechnikai részt Gebler kitti, visual artist vezeti.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

 1. február 8.
 2. február 15.
 3. március 22.
 4. április 11.
 5. május 10.
 6. május 31.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

Fesd meg a Mandaládat! - Workshop

Mandalafestés és lifecoaching


A mandala festészete, egy alkotás folyamata, egyfajta utazás a lélek mélyebb rétegeibe, mely gazdagítja az önismeretet, a tevékenység közben fellépő ellazult, nyugodt, meditatív állapot pedig testi-lelki szinten ható öngyógyító mechanizmusokat is beindít.

Ezen gondolatok hatásara született a Coachart művészetterápiás műhely, mely egy egész napos Mandala festészettel, meditációval, koncentráció fejlesztéssel és az önismereti technikákkal segít beindítani az önfejlesztő és öngyógyító folyamatokat.

A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható a legtöbb életvezetési, lelki, szellemi probléma.

A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

Az egész foglalkozást Carla Galli, - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach irányítja, a festészettechnikai részt Gebler kitti, visual artist vezeti.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

 1. február 9.
 2. március 1.
 3. március 29.
 4. május 3.
 5. május 24.
 6. június 21.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

 

Fesd magad boldoggá! - Workshop

Akrilfestés és lifecoaching egyben


A CoachArt workshopon a festészet eszközeivel megismerünk egy új világot magunkban, és felszínre kerülnek a tudatalattinkban rekedt vágyaink. 

A tematikus foglalkozás első felében Carla Galli - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach - vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos Kreatív Én állapota.

A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a coaching alatt átélt tapasztalatokat.

A festészeti részt Gebler Kitti, visual artist vezeti. A festészeti programunkban mindenki személyre szabottan oldja meg az aktuálisan választott feladatot. A témának megfelelően 3 lehetőség közül választjuk ki a hozzánk legközelebb álló fotót, ami alapján elkészítjük a festményeinket. Mindenki a saját szintjének megfelelő segítséget kap, miközben megismerkedünk a festészet alapjaival, és praktikus gyakorlati tanácsokkal, úgy mint anyagok és eszközök helyes használata, akril festészeti technikák, színkeverés, kompozíció stb. 

A nap végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

 1. január 26.
 2. február 1.
 3. február 29.
 4. március 28.
 5. április 25.
 6. május 23.
 7. június 20.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

Kiválasztottad? Akkor irány a shop, ahol legfelül találod meg a kedvencedet!

ÉLMÉNYFESTÉS - FESTŐISKOLA - LIFECOACHING - MANADALA THERAPY - ZENDALA