VEGYES

Ide írhatsz...

Neked is jár egy kis "ÉN-IDŐ"!...vagy lepd meg szeretteidet egy léleksimogató élménnyel! Lépj ki a rohanó világ sodrásából, és engedj meg magadnak 3 óra kreatív kikapcsolódást, amikor képzett, profi művészek segítségével festheted meg kedvenc festményedet. Ha egyszer elkezded, nem fogod tudni abbahagyni. 

AJÁNDÉKKÁRTYA

Szeretnéd karácsonyra vagy egyéb fontos eseményre valami egészen egyedi és különleges ajándékkal meglepni szeretteidet vagy magadat? 

3 különböző tematikájú ajándékkártyánkkal  izgalmas és lélekfrissítő kreatív önismereti utazásra válthatsz jegyet. 

Az egész napos program ára:

19800 Ft

Az ár tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket és a vásznat, melyet mindenki hazavihet, valamint a kinyomtatott ajándékkártyát.

Az ajándékkártyát 2020. jan.4. és júni.21. között válthatod be, a neked megfelelő időpontban, melyet naptárunkból kiválasztasz, és amelyre csak regisztrálnod kell.

 1. Görgess lefelé, és válaszd ki az ajándékkártyádat!
 2. Add meg a vásárláshoz szükséges adatokat, és válaszd ki a fizetési/átvételi módot!
 3. Kattints a KÜLDÉS gombra!

Fesd magad boldoggá! - Workshop

Akrilfestés és lifecoaching egyben


A CoachArt workshopon a festészet eszközeivel megismerünk egy új világot magunkban, és felszínre kerülnek a tudatalattinkban rekedt vágyaink. 

A tematikus foglalkozás első felében Carla Galli - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach - vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos Kreatív Én állapota.

A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a coaching alatt átélt tapasztalatokat.

A festészeti részt Gebler Kitti, visual artist vezeti. A festészeti programunkban mindenki személyre szabottan oldja meg az aktuálisan választott feladatot. A témának megfelelően 3 lehetőség közül választjuk ki a hozzánk legközelebb álló fotót, ami alapján elkészítjük a festményeinket. Mindenki a saját szintjének megfelelő segítséget kap, miközben megismerkedünk a festészet alapjaival, és praktikus gyakorlati tanácsokkal, úgy mint anyagok és eszközök helyes használata, akril festészeti technikák, színkeverés, kompozíció stb. 

A nap végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

 1. január 4.
 2. február 1.
 3. február 29.
 4. március 28.
 5. április 25.
 6. május 23.
 7. június 20.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

Mandalafestés és lifecoaching


A mandala festészete, egy alkotás folyamata, egyfajta utazás a lélek mélyebb rétegeibe, mely gazdagítja az önismeretet, a tevékenység közben fellépő ellazult, nyugodt, meditatív állapot pedig testi-lelki szinten ható öngyógyító mechanizmusokat is beindít.

Ezen gondolatok hatásara született a Coachart művészetterápiás műhely, mely egy egész napos Mandala festészettel, meditációval, koncentráció fejlesztéssel és az önismereti technikákkal segít beindítani az önfejlesztő és öngyógyító folyamatokat.

A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható a legtöbb életvezetési, lelki, szellemi probléma.

A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

Az egész foglalkozást Carla Galli, - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach irányítja, a festészettechnikai részt Gebler kitti, visual artist vezeti.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

 1. január 26.
 2. február 9.
 3. március 1.
 4. március 29.
 5. május 3.
 6. május 24.
 7. június 21.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

 

Rajzolj Zendalát! - Workshop

Zendala az inspiratív művészet

Szoktál firkálni? Szeretsz színezni? Érdekel, hogy hogyan lehet firka-mandalát készíteni? Akkor gyere el és kapcsolódj ki ezen a remek foglalkozáson. Készíts egyedi képeket és fesd ki magadból a feszültséget.

Zendala a Mandala kistestvére. A zen jelentése: befelé fordulás, önmagunkba mélyedés a meditáció és a rajz kombinációja. Ez egy absztrakt művészeti miniatűr munka, amelyet mintákból készítünk, amelyek nem rendelkeznek szemantikai terheléssel. 

Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. Ezt nevezik flow élménynek.

A Zendala  módszerrel szép képeket készíthetünk ismétlődő mintákból. A rajzolás folyamata mókás, megnyugtató, és csaknem mindenki képes ezen képek elkészítésére. A módszer növeli a koncentrációs képességet és a kreativitást, továbbá művészi elégedettséget nyújt és ugyancsak jó hatással van a személyes - mentális - jólétre.

A foglalkozást Carla Galli, - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach irányítja, a festészettechnikai részt Gebler kitti, visual artist vezeti.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

 1. február 8.
 2. február 15.
 3. március 22.
 4. április 11.
 5. május 10.
 6. május 31.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

A vásárlás után felvesszük veled a kapcsolatot, és kipostázzuk a megadott címre a választott ajándékkártyát, melynek hátoldalán rajta van minden tudnivaló annak, aki kapja. Ne izgulj, ha esetleg az időpont nem megfelelő, mert lehetőség van június 21-ig bármelyik más időpontra átregisztrálni. 

Fesd magad boldoggá!

CoachArt workshop No.2

Bontsd ki a szárnyad! 


Festészet és lifecoaching egyben!🎨🖌 A nőiesség jegyében


Bontakoztasd ki a benned szunnyadó női energiákat!
A CoachArt workshopon a festészet eszközeivel megismerünk egy új világot magunkban, és felszínre kerülnek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.


Miről szól a program?
- NŐI ENERGIÁK MOZGÓSÍTÁSA,
- ÖNFEJLESZTÉS,
- ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS


A tematikus foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek célja a magasabb szintű "tudatos és kreatív Nő" Én állapota.


A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel, és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat.
Festészeti programunkban mindenki személyre szabottan oldja meg az aktuálisan választott feladatot. A témának megfelelően 3-5 lehetőség közül választjuk ki a hozzánk legközelebb álló fotót, ami alapján elkészítjük a festményeinket.


Festészeti téma: Pillangó, a nőiesség, lágyság, finomság szimbóluma


Mindenki a saját szintjének megfelelő segítséget kap, miközben megismerkedünk a festészet alapjaival, és praktikus gyakorlati tanácsokkal, úgy mint anyagok és eszközök helyes használata, akril festészeti technikák, színkeverés, kompozíció stb.


A nap végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.
A festészeti részt Gebler Kitti vezeti.


A kurzus ára: 19 800.-Ft, mely magában foglalja a kurzushoz szükséges eszközöket és alapanyagokat.


Időpont: október 26.
10.00-13.30 lifecoaching Carla Gallival
14.00-17.00 festészet Gebler Kittivel és Carla Gallival


Jelentkezési információk:

-A regisztrációt követően megadjuk a 10 000 Ft előleg / 19 800 Ft teljes összeg befizetéséhez

szükséges számlaszámot

-A befizetésekről / átutalásról minden esetben számlát adunk, melyhez kérjük add meg a

számlázási adataidat!

- Létszám: min. 5 fő, max. 10 fő, a csoportot a befizetések sorrendjében töltjük fel.