Ajándékkártya - Mandala Therapy - workshop No.2

Nincs raktáron

Mandalafestés és lifecoaching

A mandala festészete, egy alkotás folyamata, egyfajta utazás a lélek mélyebb rétegeibe, mely gazdagítja az önismeretet, a tevékenység közben fellépő ellazult, nyugodt, meditatív állapot pedig testi-lelki szinten ható öngyógyító mechanizmusokat is beindít.

Ezen gondolatok hatásara született a Coachart művészetterápiás műhely, mely egy egész napos Mandala festészettel, meditációval, koncentráció fejlesztéssel és az önismereti technikákkal segít beindítani az önfejlesztő és öngyógyító folyamatokat.

A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható a legtöbb életvezetési, lelki, szellemi probléma.

A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

Az egész foglalkozást Carla Galli, - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach irányítja, a festészettechnikai részt Gebler kitti, visual artist vezeti.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

  1. január 26.
  2. február 9.
  3. március 1.
  4. március 29.
  5. május 3.
  6. május 24.
  7. június 21.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

19.800 Ft