Ajándékkártya - Inspiratív Zendala - workshop No.3

Nincs raktáron

Rajzolj Zendalát! 


Szoktál firkálni? Szeretsz színezni? Érdekel, hogy hogyan lehet firka-mandalát készíteni? Akkor gyere el és kapcsolódj ki ezen a remek foglalkozáson. Készíts egyedi képeket és fesd ki magadból a feszültséget.

Zendala a Mandala kistestvére. A zen jelentése: befelé fordulás, önmagunkba mélyedés a meditáció és a rajz kombinációja. Ez egy absztrakt művészeti miniatűr munka, amelyet mintákból készítünk, amelyek nem rendelkeznek szemantikai terheléssel.

Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. Ezt nevezik flow élménynek.

A Zendala módszerrel szép képeket készíthetünk ismétlődő mintákból. A rajzolás folyamata mókás, megnyugtató, és csaknem mindenki képes ezen képek elkészítésére. A módszer növeli a koncentrációs képességet és a kreativitást, továbbá művészi elégedettséget nyújt és ugyancsak jó hatással van a személyes - mentális - jólétre.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

  1. február 8.
  2. február 15.
  3. március 22.
  4. április 11.
  5. május 10.
  6. május 31.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

19.800 Ft