Ajándékkártya - Fesd magad boldoggá! - workshop No.1

Nincs raktáron

Akrilfestés és lifecoaching egyben

A CoachArt workshopon a festészet eszközeivel megismerünk egy új világot magunkban, és felszínre kerülnek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

A tematikus foglalkozás első felében Carla Galli - Író, Motivációs előadó, NLP Master Practitioner, Coach - vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos Kreatív Én állapota.

A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a coaching alatt átélt tapasztalatokat.

A festészeti részt Gebler Kitti, visual artist vezeti. A festészeti programunkban  mindenki a saját szintjének megfelelő segítséget kap, miközben megismerkedünk a festészet alapjaival, és praktikus gyakorlati tanácsokkal, úgy mint anyagok és eszközök helyes használata, akril festészeti technikák, színkeverés, kompozíció stb.

A nap végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.

Időpontok, melyek közül választhatsz:

  1. január 4.
  2. február 1.
  3. február 29.
  4. március 28.
  5. április 25.
  6. május 23.
  7. június 20.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)

T: 06 30 836 2720

19.800 Ft