Ismerd meg a  Mandala Therapy stresszoldó hatását workshop No.2

A mandalafestés varázslatos ereje


Hogy jött létre a CoachArt Therapy program? 

"Hosszú pályafutásom során többször tapasztaltam, hogy a Kreatív Tudatosság fejlesztő műhelyeim, a Mandalák, az Absztrakt festészete, illetve személyes Coaching foglalkozások mindig is nagy hatással voltak az ügyfeleimre. Ennek hatására felszínre kerültek olyan kreatív, belső rejtett erőforrásaik, amelyekről addig nem is volt tudomásuk. Mivel tisztában voltam azzal, hogy a bizonyos művészi terápiák nagy hatással vannak a személyiségünk fejlesztésére/kifejezésére, mélyebben beleástam magam a művészetbe.

Ebben nagy szerepe volt a gyerekkori kínai iskolás éveimnek, ahol megismertem a Buddhizmust, a Kalligráfiát és a Mandalák jelentését. Azt tapasztaltam, hogy a bizonyos körök, spirálok, ívek, körszeletek, korongok rajzolása közelebb vitt minket gyerekeket az önfegyelem, a koncentrációs folyamatok elsajátításához.

Később, az egyetemi éveim alatt, már Carl Gustav Jung svájci pszichológus munkássága is fontos szerepet kapott a személyiségem fejlődésében." - Carla Galli

Jung élénken érdeklődött különböző vallások, filozófiák, okkult tanítások iránt, kutatásai során talált rá a mandalákra.

Szerinte a mandala segít kiegyensúlyozni a psziché rendellenességeit azáltal, hogy az egyszerű és szabályos minták a mandala központjához vezetnek, amihez minden kapcsolódik. Azt vallja, hogy ez a természet öngyógyító erejének megnyilvánulása, ami nem a tudatos tartományból, hanem az intuícióból, belső impulzusokból származik. A mandala úgy tekinthető, mint lenyomata a mindannyiunkban ott élő alapvető struktúrának.

Ezek hatásara született a Coachart művészterápiás  mühely, a CoachArt Therapy, mely egész napos Mandala festészettel, meditációval, koncentráció fejlesztéssel és az önismereti technikákkal segít beindítani az önfejlesztő és öngyógyító folyamatokat.

A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható a legtöbb életvezetési, lelki, szellemi probléma.

A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

A mandala festészete, egy alkotás folyamata egyfajta utazás a lélek mélyebb rétegeibe, gazdagítja az önismeretet, a tevékenység közben fellépő ellazult, nyugodt, meditatív állapot pedig testi-lelki szinten ható öngyógyító mechanizmusokat is beindít.

A foglalkozás Carla Galli irányítja, a festészeti részt Gebler Kitti vezeti. 

A nap végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját, egyedi készítésű mandaládat, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.

A kurzus ára: 19 800.-Ft , mely magában foglalja a kurzushoz szükséges eszközöket és alapanyagokat.

A befizetésekről / átutalásról minden esetben számlát adunk, melyhez kérjük add meg a számlázási adataidat!

Létszám: min.5 fő, max. 12 fő, a csoportot a befizetések sorrendjében töltjük fel.

ÉLMÉNYFESTÉS - FESTŐISKOLA - LIFECOACHING - MANADALA THERAPY - ZENDALA