Fesd magad boldoggá! - Önfejlesztő CoachArt workshop 


Akrilfestés és lifecoaching egyben!🎨🖌

A CoachArt workshopon a festészet eszközeivel megismerünk egy új világot magunkban, és felszínre kerülnek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.
Emlékszel még az álmaidra? Mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? És most nézz körül a jelenben! Megvalósultak álmaid? Jó helyen vagy, jól érzed magad?

A program kifejezetten ajánlott az
- ÖNFEJLESZTÉS,
- ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS,
- MAGÁNÉLETI PROBLÉMÁK,
- KONFLIKTUSKEZELÉS,
- KIÉGÉS és
- CSAPATÉPÍTÉS esetében.

Részletek a CoachArt programról
Fejlesztjük az önismeretet, az önbizalmat és a tudatos jelenlétet, mely az élet minden területére kihat, az önérvényesítéstől kezdve, a társas kapcsolatokon át, tágítja egzisztenciális határainkat. Az alkotáson keresztül új dimenziók tárulnak fel. Nő az önmegbecsülés, szélesedik a tudat és a látókör. A kreativitás energiával tölt fel, fontos erőforrások kibontásával fejlődik a személyiség.
A tematikus foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos Kreatív Én állapota.
A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat.
A tematikus festészeti programunkban mindenki személyre szabottan oldja meg az aktuálisan választott feladatot. A témának megfelelően 3-5 lehetőség közül választjuk ki a hozzánk legközelebb álló fotót, ami alapján elkészítjük a festményeinket.
Mindenki a saját szintjének megfelelő segítséget kap, miközben megismerkedünk a festészet alapjaival, és praktikus gyakorlati tanácsokkal, úgy mint anyagok és eszközök helyes használata, akril festészeti technikák, színkeverés, kompozíció stb.
A nap végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.


A festészeti részt Gebler Kitti vezeti.

A kurzus ára: 19 800.-Ft , mely magában foglalja a kurzushoz szükséges eszközöket és alapanyagokat.

Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél) illetve: 1026 Budapest,Lepke u 24. 1 csengő

Jelentkezési információk:

-A regisztrációt követően megadjuk a 10 000 Ft előleg / 19 800 Ft teljes összeg befizetéséhez

szükséges számlaszámot

-A befizetésekről / átutalásról minden esetben számlát adunk, melyhez kérjük add meg a

számlázási adataidat!

- Létszám: min.5 fő, max. 10 fő, a csoportot a befizetések sorrendjében töltjük fel.

ÉLMÉNYFESTÉS - FESTŐISKOLA - LIFECOACHING - MANADALA THERAPY - ZENDALA