Mi is az a CoachArt pontosan, és ki vezeti?


"Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? És most nézz körül a jelenben! Megvalósultak álmaid? Jó helyen vagy, jól érzed magad?"

Fesd magad boldoggá!


A CoachArt* egy egyedülálló, interaktív program, ahol a mentális coaching és a festészeti technikák gyakorlatának eredményeként, minden eddigi módszernél hatékonyabban orvosolható a legtöbb életvezetési, lelki, szellemi probléma.

A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban, felszínre kerüljenek a tudatalattinkban rekedt vágyaink.

Hogy működik a CoachArt?


Az alkotásban mindenki találkozhat énjének olyan rétegeivel, belső működésével, melyek a hétköznapokban rejtve maradnak, és tudat alatt munkálkodnak, anélkül, hogy azzal tisztában lennénk. A foglalkozások alapja a Kreatív, Tudatos Én fejlesztése a képzőművészet segítségével. 


Hatása az élet bármely területére kihat, legyen az az önbizalom, önértékelés, párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, általános közérzet problémamegoldási készség, konfliktuskezelés, burn-out (kiégés), gyász és elengedés.


Segítségével újra megtapasztalják az alkotás rég elveszett, elfeledett felszabadító erejét. A módszertan részeként segítségül hívott egy képzett művészt, akivel közösen vezetik a személyre szabott egyéni alkotó coachingot.


"Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? És most nézz körül a jelenben! Megvalósultak álmaid? Jó helyen vagy, jól érzed magad?

A gyakorlatban az a helyzet, hogy a nagyszülőktől, szülőktől, testvérektől kapott programok alakítják valóságod mindennapjait. Elhiszed nekik, amit mondanak, és ahogyan mondják. Talán sosem tudatosult benned, de a lelked mélyén érezted, hogy sokkal több van benned! Aztán azon kapod magad, hogy az élet elsodort, és azon tűnődsz, hogy vajon mit keresel oly távol önmagadtól. Ahhoz, hogy álmaidat megtaláld, nem kell mást tenned, mint megfigyelni érzéseidet, és hagyni hadd szárnyaljanak minél magasabbra. Szakíts időt a gondolataidra, az érzéseidre! Vizsgáld meg a hozzáállásodat, hogy mennyiben segíti a fejlődésedet! Igyekezz minél elevenebben átérezni, átélni és hatékonyan végiggondolni, hogy mit miért szeretnél létrehozni!"

Kinek javasoljuk?


A program kifejezetten ajánlott az 

ÖNFEJLESZTÉS 

ÖNBIZALOM ÉPÍTÉS

MAGÁNÉLETI, PÁRKAPCSOLATI  PROBLÉMÁK

ELMAGÁNYOSODÁS, ÜRES FÉSZEK SZINDRÓMA

KONFLIKTUSKEZELÉS, 

CSAPATÉPÍTÉS esetében.


Részletek a CoachArt programról

 Az alkotáson keresztül új dimenziók tárulnak fel. Nő az önmegbecsülés, szélesedik a tudat és a látókör. A kreativitás energiával tölt fel, fontos erőforrások kibontásával fejlődik a személyiség.
A tematikus foglalkozás első felében Carla Galli vezetésével, az alapoktól kiindulva, részt veszünk egy mentális utazáson, melynek végállomása a magasabb szintű Tudatos és Teremtő Kreatív Én állapota. 

A foglalkozások második, gyakorlati felében a festészet segítségével dolgozzuk fel, és mélyítjük el a Carlával átélt tapasztalatokat. A tematikus festészeti programunkban mindenki személyre szabottan oldja meg az aktuálisan választott feladatot. A témának megfelelően 3 lehetőség közül választjuk ki a hozzánk legközelebb álló fotót, ami alapján elkészítjük a festményeinket. Mindenki a saját szintjének megfelelő segítséget kap, miközben megismerkedünk a festészet alapjaival, és praktikus gyakorlati tanácsokkal, úgy mint anyagok és eszközök helyes használata, akril festészeti technikák, színkeverés, kompozíció stb.

A kurzus végén lelkileg és szellemileg megújulva, energiákkal feltöltődve viheted haza saját készítésű akril festményedet, mely lakásod emblematikus tárgya lehet.

A CoachArt* egy egyedülálló, levédett program, mely kizárólag a Carla Galli Akadémián érhető el.

Carla Galli -Író - Motivációs előadó - NLP Master Practitioner - Coach

A Carla Galli Akadémia megálmodója és életre hívója.
 

25 éve az önismeret, a személyi és vállalati önfejlesztés szolgálatában. Hat önismereti könyv, több meditációs CD és számos cikk írója.

Képzései módszertana a sok éves gyakorlati tapasztalat, az NLP, a hatékonyságfejlesztő foglalkozások (Coaching), az önismereti és a személyiségfejlesztő képzések, valamint az emberi elme és az agy tanulmányozása alapján jött létre.

Carla mindig is újító volt. Merész, egyedi gondolatai, mely a kínai iskolában szerzett keleti filozófia és a nyugati kultúra ötvözéseként sikerre vitték munkájában, arra ösztönözte, hogy kidolgozzon egy speciális módszert, amellyel hatékonyan segít orvosolni bizonyos életvezetési problémákat. 

Létrehozta a CoachArt-ot, azaz a KREATÍV TUDATOSSÁG FEJLESZTŐ MŰHELY-t, ahol a résztvevők a coaching folyamat során megismerkednek a festészet autonóm világával.


Gebler Kitti - visual artist, blogger

Az Iparművészeti Egyetem elvégzését követően nagy utat járt be a divattervezéstől, a belsőépítészeten át, egészen a festészetig és az online tartalomgyártásig.

2019-től a CoachArt Kreatív Műhely festészetét vezeti

2018-2019 - Corvin Rajziskola - kreatív vezető

2016-tól - Illusztráció és arculattervezés - Liza tükre blog 

2012-től - Festészeti technikák, és festészetelmélet - Olajfestészet, mester: Kis Róka Csaba

2004 - 2014. Belsőépítészi, enteriőrtervezési megbízások, főként a magánszektorban: Homola borászat és vendégház - Paloznak, Családi ház - Pilisborosjenő, Lakások - Budapest, Bécs stb.

1990- 2006. Divattervezés ­- Infinit Design Stúdió, Mayo Chix, Phar program, számos hazai és külföldi divatbemutató, kiállítás - Textivál, Visegrádi Országok Vándorkiállítás, Fiatal Művészek Stúdiója, Air France, Textil Bienálé, Tölgyfa Galéria stb.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit festünk mi, akkor kattints a képre!

ÉLMÉNYFESTÉS - FESTŐISKOLA - LIFECOACHING - MANADALA THERAPY - ZENDALA